famousmales

Full Version: The Bug Tracker thread
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
The Smilies seem a bit buggy.......e.g. I like to use the wanker smily to show my appreciation of a pic/thread, to insert this you have to click on "get more" from the smilies box to the left, however sometimes when I do this, nothing happens. Is this happening to others, or just me?
Hasn't happened to me but I do need to..
- Move the more popular smilies onto the first box
- Make the 'get more' box bigger and less scrolly.
(17-08-2020, 11:04 PM)the_scouser Wrote: [ -> ]The Smilies seem a bit buggy.......e.g. I like to use the wanker smily to show my appreciation of a pic/thread, to insert this you have to click on "get more" from the smilies box to the left, however sometimes when I do this, nothing happens. Is this happening to others, or just me?

You could just type its shortcut
Code:
:wanker:

Tug
(18-08-2020, 08:09 AM)Tiuri Wrote: [ -> ]
(17-08-2020, 11:04 PM)the_scouser Wrote: [ -> ]The Smilies seem a bit buggy.......e.g. I like to use the wanker smily to show my appreciation of a pic/thread, to insert this you have to click on "get more" from the smilies box to the left, however sometimes when I do this, nothing happens. Is this happening to others, or just me?

You could just type its shortcut
Code:
:wanker:

Tug

Thanks! Tug
Could there be a 'Mark all forums as read' button, I don't go into the individual forums, I use the 'view new posts' or todays posts.
Also, there seems to be an issue with these buttons in the last few days, I have to go through all four buttons but only one seems to be working properly.
Thanks
(25-08-2020, 07:44 AM)jeffnichuk Wrote: [ -> ]Could there be a 'Mark all forums as read' button, I don't go into the individual forums, I use the 'view new posts' or todays posts.


There is. bottom of the page, in the grey bar Approve
(04-08-2020, 12:39 PM)ladsnet Wrote: [ -> ]Report any bugs or issues you find on our new board here.

Missing smilie ?

:naughty
Not sure if this is a bug or deliberate, but why is Poof’s Pantry hidden unless one has signed on, i.e., it’s hidden from Guests?
Yes that was a bug. Should be fixed now.
(04-08-2020, 12:39 PM)ladsnet Wrote: [ -> ]Report any bugs or issues you find on our new board here.

Missing smilie ?  Something not working the way you think its supposed to?  Error message?

Reply to this topic with your issue and we'll look into it.

Approve

I registered with my original username generic5555 but never received the activation email. I had to reregister with username generic555 in order to post this. I've requested multiple times to get the activation code for generic5555 but none has been received. The email attached to the desired account (generic5555) is active and functional, but no activation code seems available. I've checked the spam filter to no avail. Is there a way to send the activation code to me in this account which I will subsequently delete once the desired account is fully activated? I could find no way to email/post this concern using the desired account(generic5555) which I was not able to activate.
My avatar has disappeared.......it was the Liverpool FC badge.....I guess some may find it offensive but they can fuck off Tongue

Anyone else had problems?
(05-09-2020, 02:24 PM)generic5555 Wrote: [ -> ]
(04-08-2020, 12:39 PM)ladsnet Wrote: [ -> ]Report any bugs or issues you find on our new board here.

Missing smilie ?  Something not working the way you think its supposed to?  Error message?

Reply to this topic with your issue and we'll look into it.

Approve

I registered with my original username generic5555 but never received the activation email. I had to reregister with username generic555 in order to post this. I've requested multiple times to get the activation code for generic5555 but none has been received. The email attached to the desired account (generic5555) is active and functional, but no activation code seems available. I've checked the spam filter to no avail. Is there a way to send the activation code to me in this account which I will subsequently delete once the desired account is fully activated? I could find no way to email/post this concern using the desired account(generic5555) which I was not able to activate.

I've deleted user generic 5555 then renamed user generic 555 as generic 5555

I hope thats OK.  I already have a headache LOL
(06-09-2020, 09:28 AM)the_scouser Wrote: [ -> ]My avatar has disappeared.......it was the Liverpool FC badge.....I guess some may find it offensive but they can fuck off Tongue

Anyone else had problems?

No.  And we haven't done it.
I assume its been deleted from whatever webspace it was hosted on.
(06-09-2020, 12:40 PM)ladsnet Wrote: [ -> ]
(06-09-2020, 09:28 AM)the_scouser Wrote: [ -> ]My avatar has disappeared.......it was the Liverpool FC badge.....I guess some may find it offensive but they can fuck off Tongue

Anyone else had problems?

No.  And we haven't done it.
I assume its been deleted from whatever webspace it was hosted on.

OK thanks, I will try and upload a new one.
(06-09-2020, 12:40 PM)ladsnet Wrote: [ -> ]
(06-09-2020, 09:28 AM)the_scouser Wrote: [ -> ]My avatar has disappeared.......it was the Liverpool FC badge.....I guess some may find it offensive but they can fuck off Tongue

Anyone else had problems?

No.  And we haven't done it.
I assume its been deleted from whatever webspace it was hosted on.

Wink It was hosted on fmforums.co.uk, which is now gone
(06-09-2020, 03:43 PM)Tiuri Wrote: [ -> ]
(06-09-2020, 12:40 PM)ladsnet Wrote: [ -> ]
(06-09-2020, 09:28 AM)the_scouser Wrote: [ -> ]My avatar has disappeared.......it was the Liverpool FC badge.....I guess some may find it offensive but they can fuck off Tongue

Anyone else had problems?

No.  And we haven't done it.
I assume its been deleted from whatever webspace it was hosted on.

Wink  It was hosted on fmforums.co.uk, which is now gone

I thought I saved the image to imgur and uploaded again on here, but obviously not
Couple of minor issues,


iOS - Seemingly the acknowledgement of the Cookies being issued by the site being accepted back by the iOS device isn't being recorded correctly. I have to acknowledge these every day, sometimes more frequently, on my iPhone. Irritating but not critical.

Windows 10, Updated Chrome browser - with NO adblock set - Banner advert at the top of the page not appearing, just plain grey rectangle, works on iOS and iPadOS fine. Not important, but could be hitting the site financially if this isn't appearing.

C.
Hmmm... odd.

I have Windows 10, Updated Chrome browser - with NO adblock set and with adblock set, and it shows up for me.
(22-10-2020, 10:50 PM)ladsnet Wrote: [ -> ]Hmmm... odd.

I have Windows 10, Updated Chrome browser - with NO adblock set and with adblock set, and it shows up for me.

I didn't even know there was a banner until I read this. In Firefox no adblock or tracking protection it doesn't show an ad, in my Chrome it does, even with adblock.

Edit: I see all of the other adverts all the time, just that one I didn't know existed.
I'll have to investigate then..
Pages: 1 2 3